search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:37
MENU CLOSE

Νέο «μπαμ» για Παναθηναϊκό – Παίρνει Ολλανδό εξτρέμ από Μπενφίκα μέσω deal για Βλαχοδήμο!

31.08.2017 16:36
Νέο «μπαμ» για Παναθηναϊκό - Παίρνει Ολλανδό εξτρέμ από Μπενφίκα μέσω deal για Βλαχοδήμο! - Media

 

Συνεχίζει το ντεμαράζ ο Παναθηναϊκός ελέω… Βλαχοδήμου! H Μπενφίκα ανέβασε την προσφορά της για τον Έλληνα γκολκίπερ και δίνει «δώρο» και τον Όλα Τζον!

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, υπήρξε ανατροπή στην περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, με την Μπενφίκα να ανεβάζει την προσφορά της πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ, συν τον Ολλανδό εξτρέμ Όλα Τζον!

Οι Λουζιτανοί είχαν καταθέσει δύο προσφορές, που είχαν απορριφθεί από τους «πράσινους» τις προηγούμενες μέρες: Η πρώτη 1,5 εκατ. και η δεύτερη 2 εκατ. Πριν από λίγο επανήλθαν με πρόταση άνω των 2 εκατ. ευρώ συν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, Όλα Τζον, και όλα δείχνουν πως η υπόθεση καταλήγει σε ένα «χρυσό» deal για τον Παναθηναϊκό.

Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός πέραν του ότι θα βάλει στο ταμείο του πάνω από 2 εκατ. για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, θα τον κρατήσει για όλη την τρέχουσα σεζόν ως δανεικό και ταυτόχρονα θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν ποιοτικό εξτρέμ, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Πιθανότατα, ο Όλα Τζον θα υπογράψει για δύο χρόνια στους «πράσινους».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15