search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Αμόκ λατρείας για Αραούχο! – Αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς της ΑΕΚ – «Επέστρεψα σπίτι μου»

31.08.2017 18:20
Αμόκ λατρείας για Αραούχο! - Αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς της ΑΕΚ - «Επέστρεψα σπίτι μου» - Media

 

Πανικός για τον Αργεντινό επιθετικό που “επέστρεψα σπίτι μου” όπως είπε, από τους φίλους της ΑΕΚ στα Σπάτα και στο αεροδρόμιο…

 Ο Αργεντίνος επιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα και στην Ενωση μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την Λας Πάλμας. Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Αραούχο, ο οποίος καθόταν στη θέση 1C, προσγειώθηκε στις 20:40 στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου βρίσκονται 800-1000 οπαδοί της ΑΕΚ!

Ο Αργεντίνος αμέσως μετά την προσγείωση βγήκε στο αεροσκάφος και πήρε ένα κασκόλ της ΑΕΚ που του έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας, σηκώνοντας το αμέσως ψηλά. Στη συνέχεια, υπήρξε η… συνάντηση του Αργεντίνου με τους οπαδούς που περιμένουν για να τον αποθεώσουν! Η πύλη άνοιξε, το αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε ο Αραούχο εμφανίστηκε και ακολούθησε ένας πανικός από τους Ενωσίτες, οι οποίοι δεν επέτρεπαν στο αυτοκίνητο να κινηθεί καθόλου, πανηγυρίζοντας έξαλλα για την επιστροφή του Αργεντίνου!

Ανάλογα, άλλωστε, είναι και τα συναισθήματα του Σέρχιο, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι λες και γυρνάω στο σπίτι μου. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και είμαι ευτυχισμένος που είμαι ξανά εδώ».

Μετά από αρκετά λεπτά, τελικά, το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Αραούχο έκανε την… ντρίμπλα του στον κόσμο και αποχώρησε με προορισμό τα γραφεία της ΠΑΕ και με τους οπαδούς να ακολουθούν με μηχανάκια αποθεώνοντας συνεχώς τον Αργεντίνο!

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21