search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Δώρο ύψους 1 εκατ. δολ. από την τσέπη του, κάνει ο Τραμπ, στους πληγέντες από τον τυφώνα Χάρβεϊ

01.09.2017 04:54
Ο Τραμπ ζητά 7.85 δισ. από το Κογκρέσο για τους πλημμυροπαθείς του Τέξας - Media

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα δωρήσει 1 εκατομμύριο δολάρια (840.000 ευρώ) από την προσωπική του περιουσία για την ανακούφιση των θυμάτων του τυφώνα Χάρβεϊ στο Τέξας, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς χθες.

“Με χαροποιεί να σας ανακοινώσω ότι (ο Τραμπ) θέλει να συμμετάσχει στις προσπάθειες που έχουμε δει να κάνουν πολλοί άνθρωποι σε όλη τη χώρα και υπόσχεται να δωρήσει 1 εκατομμύριο δολάρια προσωπικής περιουσίας στο ταμείο”, είπε η Σάντερς σε ενημέρωση δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με άρθρο των New York Times, η Σάντερς δήλωσε ότι ο πρόεδρος ήθελε από τους δημοσιογράφους προτάσεις για συγκεκριμένες οργανώσεις στις οποίες θα μπορούσε να κάνει τη δωρεά, “εφόσον είστε πολύ καλοί στην έρευνα και έχετε καλύψει πολύ εντατικά τις ομάδες και οργανώσεις που είναι οι καλύτερες και πιό αποτελεσματικές στην παροχή βοήθειας”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46