search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:06
MENU CLOSE

Μετά την καταδίκη… το μόντελινγκ: Η ιδιαιτερότητα που έκανε έναν εγκληματία, εξώφυλλο στα περιοδικά

01.09.2017 07:58
Μετά την καταδίκη… το μόντελινγκ: Η ιδιαιτερότητα που έκανε έναν εγκληματία, εξώφυλλο στα περιοδικά - Media

 

O Jeremy Meeks είχε συλληφθεί και φυλακιστεί στο παρελθόν για ένοπλη ληστεία. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από εκείνη την περίοδο, ωστόσο, ήταν αυτές που τον έκαναν διάσημο. Όχι ως εγκληματία, αλλά ως μοντέλο…

Η όμορφη εξωτερική εμφάνιση του 32χρονου του άνοιξε νέες πόρτες και πλέον έχει υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, με αμέτρητους ακόλουθους στο instagram.

Η ιστορία του πλέον δεν είναι και τόσο πρωτότυπη καθώς τον τελευταίο καιρό ένας άλλος κατάδικος, φιγουράρει ως μοντέλο. Ο λόγος για τον Mekhi Alante Lucky, ή αλλιώς Prison Bae ο οποίος τον περασμένο χρόνο συνελήφθη επειδή οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα ένα όχημα το οποίο ήταν κλεμμένο. .

Ωστόσο, έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, καθώς γεννήθηκε με ετεροχρωμία στα μάτια, κάτι που τράβηξε την προσοχή ενός πρακτορείου μοντέλου , δίνοντάς του το “εισιτήριο” για μια διαφορετική ζωή και μια λαμπρή καριέρα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53