search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:57
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά από σοβαρό ατύχημα

01.09.2017 09:17
Στο νοσοκομείο ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά από σοβαρό ατύχημα - Media

 

Στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι διακομίστηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι χθες Πέμπτη, μετά από ατύχημα που είχε με μηχανή.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Ρόσι τραυματίστηκε στην κνήμη και στην περόνη του ποδιού που είχε σπάσει στο παρελθόν σε ατύχημα που είχε στο Mugello το 2010 και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα.

Ο πατέρας του θρύλου του Moto GP, Γκρατσιάνο είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA: «Ο Βαλεντίνο δεν είναι αισιόδοξος. Φοβούνται ότι υπάρχει κάταγμα. Για να κάνουν την ακτινογραφία έπρεπε να κόψουν την μπότα που φορούσε και ο Valentino μου είπε ότι αισθάνεται πολύ άσχημα».

Η ομάδα της Yamaha εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Ο αναβάτης της ομάδας Movistar Yamaha MotoGP Valentino Rossi είχε ένα ατύχημα με μηχανή εντούρο, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας κοντά στην πατρίδα του, την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Ο 38χρονος Ιταλός αναβάτης μεταφέρθηκε στο ‘Ospedale Civile di Urbino’ για έλεγχο. Ένα άλλο ιατρικό δελτίο θα εκδοθεί εν ευθέτω χρόνω».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:57