search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Κικίλιας: Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας για τις δηλώσεις Τόσκα περί πυροσβεστών

01.09.2017 10:19
«Κλείδωσε» το lockdown για έναν μήνα - Επιβεβαίωση από Κικίλια - Προς ανοιχτά δημοτικά, κλειστά λύκεια, ερωτηματικό για τα γυμνάσια - Media

 

Να απαντήσει αν υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα για το Πυροσβεστικό Σώμα, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Κικίλιας σημειώνει πως «24 ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του κ. Τόσκα κατά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, η κυβέρνηση σιωπά», επισημαίνοντας πως «οι Έλληνες πυροσβέστες, σύγχρονοι ήρωες στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς ατομικά μέσα προστασίας και με πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, σώζουν ζωές, προστατεύουν περιουσίες και το φυσικό πλούτο της χώρας».

Αναφερόμενος στον κ. Τόσκα ο κ. Κικίλιας τονίζει πως κατηγορεί τους πυροσβέστες για ανεπάρκεια προσθέτοντας πως ο ίδιος ο υπουργός υπήρξε υψηλόβαθμος στρατιωτικός, αλλά όπως φαίνεται -τονίζει- δεν έμαθε ποτέ ότι την αποτυχία την αναλαμβάνει ο στρατηγός και δεν τη φορτώνει στους στρατιώτες του.

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει: Υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα;» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:30