search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:59
MENU CLOSE

Ρόδος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο λόφο Αγίου Στεφάνου (Photos)

01.09.2017 11:57
ΥΦΑΝΤΗΣ: Ολοσχερής καταστροφή από φωτιά στο εργοστάσιο των Τρικάλων (photos) - Media

 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγο η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο λόφο του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ) στις παρυφές της πόλης της Ρόδου και προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση και έντονη ανησυχία.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης, με τη συνδρομή εθελοντών, κατάφεραν να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς και έτσι δεν απειλήθηκαν σπίτια και αποθήκες που υπήρχαν στην ευρύτερη περιοχή.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ διερευνώνται τα αίτια που την προκάλεσαν.

 

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 14:00 στον λόφο του Μόντε Σμιθ.

Ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά αρχικά κρίθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς βρισκόταν σε μικρή απόσταση από κατοικημένη περιοχή.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι υπήρξε για κάποια ώρα μπλακ άουτ στο κέντρο της πόλης, το οποίο συνέβη σχεδόν ταυτόχρονα με την φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πάνω από 20 οχήματα της Πυροσβεστικής και της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ σε μια γιγάντια επιχείρηση για να μην επεκταθεί η φωτιά στις παρυφές της πόλης μας.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της πυρκαγιάς:

Πηγή: rodiaki.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:59