search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:08
MENU CLOSE

Δι-καναλικοί οι 10 Μικροί Μήτσοι

28.12.2009 15:59

Ένα τηλεοπτικό παράδοξο άνευ προηγουμένου εξελίσσεται τούτες εδώ τις γιορτινές μέρες μεταξύ δύο καναλιών με πρωταγωνιστές τους… «10 Μικρούς Μήτσους».

Ένα τηλεοπτικό παράδοξο άνευ προηγουμένου εξελίσσεται τούτες εδώ τις γιορτινές μέρες μεταξύ δύο καναλιών με πρωταγωνιστές τους… «10 Μικρούς Μήτσους».

Η ιστορία ξεκίνησε από το φετινό καλοκαίρι, όταν Mega και Alpha κονταροχτυπήθηκαν – μέσω κυρίως των δικηγόρων τους – για το ποιος έχει την αποκλειστικότητα της μετάδοσης στιγμιοτύπων από τους «10 Μικρούς Μήτσους» του Λάκη Λαζόπουλου.

Το Mega, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στα χέρια του, με βάση την ισχύ της πρώτης συμφωνίας του με τον Λαζόπουλο, συμβόλαιο που έδινε τη δυνατότητα εκμετάλλευσης επεισοδίων των πρώτων χρόνων.

Στη συνέχεια – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες – ο Λάκης αναθεώρησε το συμβόλαιο, και θα μπορούσε από εκείνη τη στιγμή και πέρα να εκμεταλλευτεί όπως εκείνος επιθυμούσε τα επεισόδια.

Αυτά σε απλά ελληνικά. Από ’κεί και πέρα και εφόσον τα βρήκαν τα δύο κανάλια οι «10 Μικροί Μήτσοι» μεταδόθηκαν χθες στον Alpha ως αντίδοτο του ζωντανού «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», με τα νεότερα επεισόδια του πετυχημένου σατιρικού παραμυθιού. Ενώ αύριο το Megaλο κανάλι θα μας δείξει τα καλύτερα αποσπάσματα από παλαιότερα επεισόδια.

Με τούτα και με τ’ άλλα, φέτος θα τη βγάλουμε χριστουγεννιάτικα με «10 δικαναλικούς Μικρούς Μήτσους». Εύγε, ελληνική τηλεόραση!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:03