search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00
MENU CLOSE

«Back to School» με Super Προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας από τον ΓΕΡΜΑΝΟ και την COSMOTE

01.09.2017 13:03
Ρωσία: Η συνιδιοκτήτρια της αεροπορικής εταιρείας S7 σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα - Media
 
Έως 36 άτοκες δόσεις και -10% επιστροφή για τους κατόχους καρτών Eurobank
 
Τη νέα σχολική χρονιά υποδέχονται τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE με μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα, αλλά και με έως 36 άτοκες δόσεις . Επιπλέον, οι καταναλωτές που θα αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Eurobank, κερδίζουν 10% επιστροφή της αξίας των αγορών τους.
 
Έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE σε όλη την Ελλάδα ή και online στο www.germanos.gr και στο www.cosmote.gr, θα βρουν όλα τα απαραίτητα σχολικά εφόδια από τον κόσμο της τεχνολογίας, στις πιο προσιτές τιμές, για να διαλέξουν ό,τι χρειάζονται για το νέο τους ξεκίνημα. Ειδικότερα, θα βρουν laptops από 299€ , desktops από 399€, πολυμηχανήματα από μόλις 38,90€, όλα τα απαραίτητα περιφερειακά και αναλώσιμα (μελάνια, χαρτί εκτυπωτή, USB Sticks κ.ά.), 4G Smartphones από 69€, tablets από 49€, και μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και εντυπωσιακά smart gadgets. Επίσης, θα βρουν συναρπαστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια (STEM)  από 19,90€, παιχνίδια που ενισχύουν τη δημιουργικότητα των παιδιών και την επαφή τους με τις νέες τεχνολογίες.
 
Όλοι οι κάτοχοι καρτών Eurobank που θα χρησιμοποιήσουν την πιστωτική ή τη χρεωστική τους κάρτα, κερδίζουν 10% επιστροφή της αξίας των αγορών τους μέσω του προγράμματος «€πιστροφή» της Eurobank. Η προσφορά ισχύει έως και τις 9 Σεπτεμβρίου, για πληρωμή προϊόντων συνολικής αξίας 199€ και άνω από τα φυσικά καταστήματα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00