search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:18
MENU CLOSE

«Έδινα όλα μου τα χρήματα για να τυπώνω αυτόγραφα…»

01.09.2017 13:29
«Έδινα όλα μου τα χρήματα για να τυπώνω αυτόγραφα…» - Media

 

Στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ταινία “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι”.

«Θυμάμαι ότι οι ενδυματολόγοι και οι στιλίστες μας ήταν πολύ αυστηροί. Μας έλεγαν: “θα βαφτείς έτσι και θα φορέσεις αυτό”. Δεν υπήρχε δεύτερη κουβέντα. Σχεδίαζαν τα ρούχα μας, δεν ήταν τίποτα έτοιμο. Μεγάλη πολυτέλεια, ήμασταν Hollywood. Εγώ ως νεαρή ήθελα να βάφομαι πολύ και να δείχνω ωραία, αλλά αυτοί με ήθελαν απαλά βαμμένη για να φαίνομαι κοριτσάκι. Διαφωνούσαμε συνέχεια, αλλά έκανα ότι μου έλεγαν.

Όταν βγήκε η ταινία στις αίθουσες, ο κόσμος αντιδρούσε σαν να έβλεπε εξωγήινους. Δίναμε βαλίτσες με αυτόγραφα. Έδινα όλα μου τα χρήματα για να τυπώνω αυτόγραφα. Ήταν ντροπή τότε να μην έχεις φωτογραφία σου να υπογράψεις. Ήμουν πολύ τυχερή που τα έζησα», εξομολογήθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10