search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις-σοκ για τη «σκοτεινή» πλευρά του Ντέιβιντ Μπόουι – Είχε καταστρέψει τη μύτη του, λόγω… κοκαΐνης (Video)

01.09.2017 14:30
Αποκαλύψεις-σοκ για τη «σκοτεινή» πλευρά του Ντέιβιντ Μπόουι - Είχε καταστρέψει τη μύτη του, λόγω... κοκαΐνης (Video) - Media

 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του «Λεπτού Λευκού Δούκα», του Ντέιβιντ Μπόουι, και ιδίως τη «σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού» κάνει η νέα βιογραφία για τον μεγάλο καλλιτέχνη που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ήδη, τα αποσπάσματα για τον… εθισμό του Μπόουι στο σεξ και το αρρωστημένο ενδιαφέρον του για το ναζισμό έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, ωστόσο, τα νέα αποσπάσματα από τη βιογραφία με τίτλο «David Bowie – A Life» σχετικά με τη σχέση του Μπόουι με τα ναρκωτικά σοκάρουν.

Όπως αποκαλύπτει ο συγγραφέας της βιογραφίας Ντίλαν Τζόουνς, ο Μπόουι  ήταν βουτηγμένος στην κοκαΐνη, και άλλα ναρκωτικά, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τη φοβία του ότι θα κατέληγε σαν τον σχιζοφρενή αδερφό του, αλλά και τους υπόλοιπους ψυχικά ασθενείς συγγενείς του.
 
Σύμφωνα με τον Τζόουνς, ο διάσημος τραγουδιστής έτρεμε στη σκέψη ότι η κληρονομικότητα των ψυχικών νόσων που επιβάρυνε το σόι της μητέρας του αργά ή γρήγορα θα επηρέαζε και τον ίδιο. Άτομα του περιβάλλοντός του αναφέρουν ότι μιλούσε συνεχώς για τη νόσο του αδερφού του Τέρι, η οποία ήταν και ένας τους λόγους που δεν συμπαθούσε το LSD.
 
«Όπως είχε εκμυστηρευτεί στην πρώην σύντροφό του Μέρι Φίνεγκαν θεωρούσε τρομακτικό το ενδεχόμενο να χάσει τον έλεγχο στη διάρκεια μιας ψυχεδελικής εμπειρίας» γράφει χαρακτηριστικά μέσα στο βιβλίο.
 
Δεν συνέβαινε, όμως, το ίδιο και με την κοκαΐνη. Τα ναρκωτικά άλλωστε, μαζί με το σεξ, υπήρξαν δύο από τις βασικότερες διεξόδους του στο απόγειο της καριέρας του, στα 70s. Ο εθισμός του είχε φτάσει μάλιστα σε τέτοιο σημείο, που τον οδήγησε ακόμη και στο χειρουργείο, αφού η κοκαΐνη είχε καταστρέψει τη μύτη του.
 
«Αναγκάστηκε να αφαιρέσει χόνδρο από ένα σημείο του σώματός του για να το τοποθετήσει στη μύτη του, επειδή η κοκαΐνη είχε φθείρει τον χόνδρο της μύτης» αποκαλύπτει η τραγουδίστρια Τζέιν Κάουντι στον συγγραφέα Ντίλαν Τζόουνς.
 
Ιστορικό θεωρείται το βίντεο, στο οποίο o Mπόουι εμφανίζεται να δίνει τηλεοπτική συνέντευξης βρισκόμενος εμφανώς υπό την επίρρεια κοκαΐνης…

Ο μουσικός Γκλεν Χιουζ αναφέρει ότι, κατά την άποψή του, ο εθισμός του Μπόουι στην κοκαΐνη ευθυνόταν, κατά μια έννοια, για τον εθισμό του στο σεξ. Ήταν η εποχή που «κυνηγούσε» Γαλλίδες νταντάδες σε νυχτερινά κέντρα και συνήθως κατέληγε στο σπίτι τους για να κάνουν άγριο σεξ. Επέλεγε, εκείνες που του έλεγαν ότι τα αφεντικά τους έλειπαν σε διακοπές, συνεπώς είχαν το σπίτι ελεύθερο.
 
 «Νομίζω ότι ήταν εθισμένος στο σεξ και πιστεύω ότι αυτό προκλήθηκε από τον εθισμό του στην κοκαΐνη. Η ποσότητα του σεξ που έκανε αυξανόταν όσο αυξανόταν και ο εθισμός του σε αυτή».
 
(πηγή: gossiptv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41