search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Έρευνα της UEFA για τις μεταγραφές της Παρί!

01.09.2017 17:18
Έρευνα της UEFA για τις μεταγραφές της Παρί! - Media

 

Η Παρί Σεν Ζερμέν… σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις μεταγραφές των Νεϊμάρ, Μπαπέ και η UEFA άρχισε έρευνα για ενδεχόμενη καταπάτηση του FFP!  

Ανω – κάτω η ποδοσφαιρική Ευρώπη με τις μεταγραφικές κινήσεις της Παρί, αφού οι Γάλλοι φρόντισαν να δαπανήσουν δεκάδες εκατομμύρια για την ενίσχυσή τους.

Συναγερμός και στην UEFA, που ανακοίνωσε πως άρχισε επίσημη έρευνα για τις μεταγραφές της κυπελλούχου Γαλλίας! Ο γαλλικός σύλλογος απέκτησε τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα για 200 εκατ. λίρες, ωστόσο δεν έμεινε εκεί!

Ακολούθησε το deal με τη Μονακό για τον Κιλιάν Μπαπέ με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος, αλλά και την υποχρεωτική μεταγραφή του για 166 εκατ. λίρες την επόμενη χρονιά. Οι φωνές για την καταπάτηση του FFP ήταν πολλές και η UEFA άνοιξε φάκελο για να διαπιστώσει αν παραβιάστηκαν οι κανονισμοί.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59