search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:35
MENU CLOSE

Συναγερμός στο Παρίσι: Αποκλείστηκε η περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ, εκκενώθηκε σταθμός τρένου (Photo)

01.09.2017 20:00
Γαλλία: Συνελήφθη ύποπτος κοντά στον Πύργο του Άιφελ - Media

 

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, καθώς αποκλείστηκε η περιοχή περιμετρικά του Πύργου του Άιφελ, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο σταθμός του τρένου Gare du Nord στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Λίγο πριν τις 11:15 το βράδυ, πάντως, η σιδηροδρομική εταιρεία Eurostar, ανακοίνωσε ότι άνοιξε πάλι ο σταθμός και πλέον θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες. Ωστόσο, εξαιτίας του συναγερμού θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον έχει ανοίξει και η περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ και σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γαλλική αστυνομία, υπήρξε περιστατικό με όπλο στον Πύργο του Άιφελ όταν ένας άνδρας με όπλο και μαχαίρι κλείστηκε σε ασανσέρ στον Πύργο του Άιφελ, απειλώντας τους τουρίστες.

Ο σταθμός του τρένου εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας.

Στις πρώτες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, διακρίνονται περιπολικά που σταμάτησαν την κυκλοφορία στους δρόμους που οδηγούν στον Πύργο του Άιφελ, ενώ βρετανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για τουρίστες που προσπαθούσαν απεγνωσμένα μέσω των social media να μάθουν τι συμβαίνει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:35