search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:00
MENU CLOSE

Σκάνδαλο: Ζευγάρι έκανε ομαδικό σεξ με την ανήλικη νταντά (Photos)

02.09.2017 08:59
Χαμός σε … κοινόβιο ανταλλαγής συντρόφων στην Αθήνα - Media

 

Μια ιστορία αρκετά περίεργη αποκαλύφθηκε όταν το 15χρονο θύμα δεν άντεξε και ομολόγησε στη γιαγιά της όλα όσα συνέβαιναν με το ζευγάρι.

Η 15χρονη, της οποίας το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, μένει στην Αριζόνα των ΗΠΑ και γνώρισε το ζευγάρι μέσω του αδερφού της.

Κατά την πρώτη τους επίσκεψη στο σπίτι του ζευγαριού, η 23χρονη Samantha Ohlman ξεκίνησε να φλερτάρει, στην αρχή διακριτικά και στη συνέχεια αρκετά εντονότερα, τη 15χρονη κοπέλα, πιέζοντας τη να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της και να μείνει στο σπίτι τους το βράδυ.

Η 15χρονη ένιωσε ιδιαιτέρως πιεσμένη και «αναγκάστηκε» να αποδεχθεί την πρόταση της για να μείνει.

Μετά την αποχώρηση του αδερφού της, η Samantha Ohlman ξεκίνησε να δείχνει στην ανήλικη κοπέλα διάφορα εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι και ο 27χρονος Jeffery James Swartz.

Μαζί το ζευγάρι εντατικοποίησε τις πιέσεις προς την ανήλικη για να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά, μέχρι που στο τέλος ενέδωσε.

Μάλιστα, το περιστατικό συνέβη ακόμα μια φορά κατά τη διάρκεια της οποίας η 23χρονη βιντεοσκόπησε τον άντρα της να ερωτοτροπεί με την ανήλικη. Παρά τις εκκλήσεις της κοπέλας να σταματήσει τη βιντεοσκόπηση, εκείνη συνέχισε ενώ στη συνέχεια της έδειξαν και άλλα βίντεο με τον 27χρονο να συνευρίσκεται με άλλες γυναίκες.

Η ανήλικη κοπέλα δεν άντεξε την πίεση και εξομολογήθηκε στη γιαγιά της τα τεκταινόμενα και εκείνη με τη σειρά της τις Αρχές.

Το ζευγάρι συνελήφθη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57