search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:53
MENU CLOSE

Αποχώρηση βόμβα από τον ΣΚΑΪ – Τους άφησε για τον Ant1

02.09.2017 09:57
Αποχώρηση βόμβα από τον ΣΚΑΪ - Τους άφησε για τον Ant1 - Media

 

Δεδομένη πλέον θεωρείται η μετακόμιση του “Celebrity Travel” του Νίκου Κοκλώνη στον ΑΝΤ1 από τον ΣΚΑΪ όχι όμως και η έτερη μεσημεριανή εκπομπή με τη Σάσα Σταμάτη που φημολογείται ότι θα γίνει στο κανάλι του Αμαρουσίου. 

Αν και ο Νίκος Κοκλώνης πήγε να κάνει ραντεβού έχοντας δυο προτάσεις στη φαρέτρα του τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποδέχθηκαν την πρώτη από τη στιγμή που η συμφωνία ήταν και εμπορική, μιας και η εκπομπή κουβαλάει μαζί της πολλούς χορηγούς άρα και χρήματα, αλλά όχι και τη δεύτερη, την οποία αρχικά ο παρουσιαστής και ιθύνων νους παρουσίασε ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη μετακόμιση του “Celebrity Travel”. 

Το κανάλι δικαιολογήθηκε ότι δεν υπάρχει χώρος αυτή τη στιγμή και μπάτζετ ωστόσο στην πραγματικότητα ήταν ένα μήνυμα που θέλησε να περάσει όπως άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όπου για να πάει στο “Nomads” ζήτησε ανταλλακτικά δική της εκπομπή στο β’ μέρος της σεζόν.

Πηγή:  tv-24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:53