search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:45
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Κέλι του Beverly Hills: Ατημέλητη με παραπανίσια κιλά (Photos)

02.09.2017 10:10
Αγνώριστη η Κέλι του Beverly Hills: Ατημέλητη με παραπανίσια κιλά (Photos) - Media

 

Στα 45 της, η Τζένι Γκαρθ θυμίζει ελάχιστα την τηλεοπτική Κέλι Τέιλορ της σειράς Beverly Hills 90210 που έκαιγε καρδιές πριν από 20 χρόνια.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός απαθανατίστηκε από παπαράτσι στην Καλιφόρνια την ώρα που έκανε τα πρωινά της ψώνια και ήταν σχεδόν αγνώριστη.

Ατημέλητα μαλλιά και κάζουαλ ντύσιμο συμπλήρωναν την εμφάνισή της, αν και αυτό που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν τα κιλά της, καθώς φαίνεται να έχει πάρει πολλά κιλά.

Την προηγούμενη μέρα, είχε γίνει και πάλι στόχος φωτογράφων όταν έκανε πεζοπορία συντροφιά με τον σκύλο της, φορώντας αθλητικό σορτσάκι που φανέρωνε ένα τατουάζ στο μηρό της και σνίκερς.

 Η Τζένι Γκαρθ εξακολουθεί να είναι καλή φίλη με την πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά, Τόρι Σπέλινγκ, με την οποία μάλιστα έπαιζαν μαζί σε ένα σίριαλ πέρσι, το οποίο όμως ακυρώθηκε σύντομα λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Η ηθοποιός έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο, ενώ πλέον είναι παντρεμένη με έναν άνδρα εννέα χρόνια μικρότερο της και σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε παραδεχτεί ότι την ενοχλεί που έχει παχύνει και σκοπεύει να επανέλθει στην παλιά σιλουέτα της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43