search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:29
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας: Οι Χανιώτες στέλνουν το παιδί μου στην Αγγλία

02.09.2017 11:05
Κρήτη: Γάμοι σε βάρδιες και τετραήμερα γλέντια - Τα «κόλπα» για να ξεπεραστεί το όριο των 50 ατόμων - Media

 

Εξαιρετικά συγκινημένος από την «αγκαλιά» που τους προσφέρει ο κόσμος παρά τις δύσκολες ώρες που περνάνε, ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας-Στυλιανής Καστρινάκη, Αλέκος, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Super Fm 89,6 και τον Δημήτρη Παππά.

Ο κ. Καστρινάκης, δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για την πολύτιμη ανταπόκριση στις δύσκολες στιγμές που περνάνε, ενώ όπως ο ίδιος λέει: «μακάρι το μυαλό μου να τους θυμάται έναν, έναν για να τους αναφέρω ξεχωριστά. Και η κοινοποίηση και το τηλεφώνημα που κάνει ο καθένας, για μας είναι πολύ σημαντική»

Όλα ξεκίνησαν πριν από 1,5 χρόνο όταν η μικρή Ευαγγελία-Στυλιανή διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό και χειρουργήθηκε στην Αθήνα. Στη συνέχεια το παιδί υποβλήθηκε σε όλα τα βαριά πρωτόκολλα θεραπείας. Δυστυχώς ο οργανισμός του κοριτσιού δεν ανταποκρίθηκε στη θεραπεία και η κατάσταση επιδεινώθηκε.

Η ελπίδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα κέντρο θεραπείας στην Αγγλία όπου και πρέπει να μεταβεί η μικρή, με το κόστος όμως να είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια και εκεί συγκεντρώνεται όλη η προσπάθεια συμβολής από τη Χανιώτικη κοινωνία.

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:29