search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:24
MENU CLOSE

H καυστική απάντηση του Mega για το trailer του Φουρθιώτη με πλάνα από τους «Δύο Ξένους»

02.09.2017 12:33
H καυστική απάντηση του Mega για το trailer του Φουρθιώτη με πλάνα από τους «Δύο Ξένους» - Media

 

Μετά την οργισμένη αντίδραση της Ντίνας Κώνστα και της Χρυσούλας Διαβάτη, που απειλούν με μηνύσεις τον Μένιο Φουρθιώτη και το Epsilon για το νέο τρέιλερ της εκπομπής του, και το Μega έδωσε τη δική του καυστική απάντηση.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Label News, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Μεγάλου Καναλιού δήλωσε: «Όταν θέλει ένας σταθμός να χρησιμοποιήσει υλικό που ανήκει σε άλλο κανάλι, ενημερώνει για την πρόθεσή του και ζητά άδεια. Όλοι ξέρουμε ότι οι «Δυο Ξένοι» ήταν και παραμένουν ένα εξαιρετικά πετυχημένο προϊόν  στην ταινιοθήκη του Μega! Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ζητήθηκε από το Mega άδεια για να παίξει το απόσπασμα από τους Δύο Ξένους.  Το αν θα την δίναμε είναι άλλο ζήτημα!», δήλωσε ο Χάρης Γούλιος(Υπεύθυνος Eπικοινωνίας του σταθμού). 

Υπενθυμίζεται ότι το ολιγόλεπτο τρέιλερ περιέχει μία σκηνή της επιτυχημένης σειράς των Ρήγα- Αποστόλου «Δύο Ξένοι», στην οποία πρωταγωνιστούν οι δύο καταξιωμένες ηθοποιοί χωρίς, ωστόσο, ποτέ να τους ζητηθεί η παραχώρηση άδειας για να χρησιμοποιηθούν τα πρόσωπά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17