search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:31
MENU CLOSE

Γάλλος βουλευτής έβαψε τα μαλλιά του γκρι για να κερδίσει την προεδρία των Ρεπουμπλικάνων

02.09.2017 12:45
«Φανταστείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι, γνώριζαν και το 112»: Ειρωνικό σχόλιο Γεωργιάδη ενώ πνίγονταν πρόσφυγες (Video) - Media

 

Γοητευτικός είναι ούτως ή άλλως ο 42χρονος βουλευτής Λοράν Βοκιέ. Ήθελε όμως να έχει την εικόνα ενός σοβαρού, ώριμου πολιτικού και πίστευε ότι η νεαρή ηλικία του δεν αντανακλούσε στην εμφάνισή του τη σοβαρότητα που ήθελε να δείχνει ότι έχει.

Για να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, ο Λωράν Βοκιέ, που είναι και επίδοξος μνηστήρας για την προεδρία του δεξιού κόμματος, ξεκίνησε να βάφει τα μαλλιά του γκρίζα, για να δείχνει πιο ώριμος και σοφός, ώστε τα μέλη του Ρεπουπλικανικού κόμματος να του χαρίσουν την ψήφο τους και το πολυπόθητο αξίωμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Monde, o βουλευτής της περιοχής Auvergne-Rhone-Alpes, που μέντορας του ήταν ο Νικολά Σαρκοζί, προκειμένου να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους υποψήφιους της γενιάς του και να τελειοποιήσει την προσωπική του αφήγηση, κατέφυγε στο κομμωτήριο ζητώντας να του γκριζάρουν τα μαλλιά.

«Πριν γκριζάρει φυσικά, έβαψε τα μαλλιά του ψαρά για να φαίνεται πιο έμπειρος, από άλλους νεαρούς σαρκοζικούς λύκους», γράφει η εφημερίδα η οποία αποκαλύπτει επίσης ότι κάνει μαθήματα ορθοφωνίας για να αποκτήσει την προφορά της περιοχής στην οποία εκλέγεται, αλλά δεν έχει καταγωγή από εκεί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:30