search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:43
MENU CLOSE

Ο mr. Fraport «ψηφίζει» Κρήτη δαγκωτό

02.09.2017 16:02
Κυβερνητικά «δωράκια» στη Fraport - Έξι μήνες αναστολή των υποχρεώσεών της προς το Δημόσιο - Media

Ακόμη θυμούνται τον μυθικό γάμο που έκανε στο Σίσι και τώρα θα πάει ένα βήμα παραπέρα τη διαφήμιση της Κρήτης ο Γερμανός…

 

Στην αγαπημένη του Κρήτη βρίσκεται αυτές τις μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο κ. Volker Sparman, κάτι που κάνει σε ετήσια βάση εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια!

Κι αν για μας τους Έλληνες δεν λέει κάτι το όνομα του Γερμανού υψηλού επισκέπτη αρκεί να σας πούμε πως είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον Γερμανικό κολοσσό την Fraport, γνωστή εταιρία διαχείρισης αεροδρομίων, που έχει μπει για τα καλά στη ζωή της Ελλάδας (μάλιστα αποτέλεσε και αντικείμενο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης ) με την παραχώρηση στην θυγατρική εταιρία του τη Fraport- Greece τη διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων κι ανάμεσα τους κι εκείνο των Χανίων !

Ας επιστρέψουμε όμως στον VIP Γερμανό Τουρίστα που η Κρήτη είναι ο αγαπημένος του προορισμός όπως είπαμε εδώ και δυό δεκαετίες! Το ξενοδοχείο “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΡΗΤΗ” είναι πάντα το μοναδικό του κατάλυμα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμούνται ακόμα και σήμερα τον μυθικό του γάμο στο Σίσι, το καλοκαίρι του 2004, όταν έφερε στο γνωστό ξενοδοχείο την αφρόκρεμα των αθλητικών και επιχειρηματικών εκπροσώπων της Γερμανίας. Πρόεδρος στην Άιντραχτ Φραγκφούρτης τότε ο Sparman για τις ανάγκες του γάμου του έφερε με ιδιωτική πτήση τους περίπου 100 καλεσμένους του, με τους Γερμανούς τουρίστες που βρίσκονταν στο “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΡΗΤΗ” να μην πιστεύουν στα μάτια τους για το ποιοι βρέθηκαν μαζί τους έστω και για μερικές ώρες!

Άλλωστε παίκτες όπως ο Φάνης Γκέκας, ο Αμανατίδης, ο Χαριστέας αλλά και ο Σωτήρης Κυργιάκος έκαναν καριέρα στην ομάδα της Έσσης, χάρις στην “καψούρα” του Sparman για τη χώρα μας!

Όπως είπαμε όμως η αγάπη του για την Ελλάδα και την Κρήτη είναι διαχρονική και αυτές τις μέρες που βρέθηκε με φίλους του για ένα δείπνο στον γραφικό κόλπο του Μεραμβέλλου εκμυστηρεύτηκε ένα μέγαλο σχέδιο (που δεν είναι απλά σχέδιο αλλά έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα) για την Κρήτη και την τουριστική προβολή της στη Γερμανία!

Πρόκειται για μια σύμπραξη επιχειρηματιών από την Έσση (η πρωτεύουσα Φραγκφούρτη είναι και έδρα των δραστηριοτήτων του Mr. Fraport) της Περιφέρειας Κρήτης και του Πολυτεχνείου Κρήτης για τη δημιουργία δράσεων, προβολής και μιας εξειδικευμένης καμπάνιας στα Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης που θα δείχνουν το ιδιαίτερο κάλος και τις άγνωστες ομορφιές του νησιού στους Γερμανούς. Και γνωρίζοντας τις… άκρες και τις διασυνδεσεις του Sparman με τα γερμανικά media, είναι σίγουρος για το πόσο μελετημένη και στοχευμένη θα είναι αυτή η πρωτοβουλία του .

Μάλιστα αυτή η σύμπραξη Γερμανών και Κρητικών έχει αποκτήσει και συγκεκριμένο όνομα που με αυτό θα βγει μπροστά το επόμενο διάστημα, το cretalive όμως σεβόμενο την επιθυμία του Γερμανού επιχειρηματία δεν το ανακοινώνει περιμένοντας το επόμενο διάστημα όποτε και όταν αποκτήσει το εγχείρημα σάρκα και οστά να σας πούμε περισσότερα!

Πηγή: cretalive.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:42