search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:55
MENU CLOSE

Oh la la! Ο Μακρόν ξόδεψε 26.000 ευρώ για μακιγιάζ σε δύο μήνες

02.09.2017 17:57
Oh la la! Ο Μακρόν ξόδεψε 26.000 ευρώ για μακιγιάζ σε δύο μήνες - Media

 

Πριν από λίγες μέρες, η αποκάλυψη του περιοδικού Le Point πως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει ξοδέψει 26.000 ευρώ σε δύο μήνες για το makeup του συγκεντρώνει τα πικρόχολα σχόλια των επικριτών του.

Κύκλοι της γαλλικής Προεδρίας, πάντως, έσπευσαν να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ του περιοδικού, δεσμευόμενοι πως στο μέλλον «οι δαπάνες καλλωπισμού του Προέδρου θα μειωθούν σημαντικά».

Η χρονική στιγμή που επιλέχτηκε για να δώσει η Brigitte την πρώτη της συνέντευξη μοιάζει να μην είναι τυχαία, αφού η δημοτικότητα του Γάλλου Προέδρου διολισθαίνει με ταχείς ρυθμούς. Λίγες ημέρες πριν από το τέλος του Αυγούστου η δημοτικότητά του βρισκόταν στο 40%, μειωμένη κατά 14 μονάδες από τον προηγούμενο μήνα. Η αντιστροφή του κλίματος δεν αναμένεται σύντομα, αφού η μεταρρύθμιση στα εργασιακά θα είναι επίπονη, τόσο για την κυβέρνηση του Macron όσο και για τους Γάλλους πολίτες. Προς το παρόν, θα απολαύσει τον αττικό ήλιο, αφού επίκειται η επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Πηγή: peoplegreece.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:54