search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:22
MENU CLOSE

«Σεισμό» προκάλεσε η Αμάλ στη Βενετία! Με στυλ Σοφία Λόρεν και αέρα σταρ (photos)

03.09.2017 10:46
Σεισμός 3,8 Ρίχτερ ταρακούνησε τις Σέρρες - Media

 

Στη Βενετία, την πόλη όπου έγινε ο λαμπερός τους γάμος, επέστρεψαν τις τελευταίες μέρες ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η συζυγός του Αμάλ.

Ο Κλούνεϊ ως σκηνοθέτης του φιλμ “Suburbicon” συμμετέχει στο 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, αλλά αναμφίβολα αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι η Αμάλ.

Η διάσημη δικηγόρος, που μόλις τον περασμένο Ιούνιο γέννησε τα δίδυμα Ella και Alexander, πέρασε τους τελευταίους τρεις μήνες στη λίμνη Κόμο και τώρα εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί με τις εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές της και την ταχύτατη επαναφορά της μετά τη γέννα.

Χθες, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση των παιδιών του, προκαλώντας «σεισμό» στη Μόστρα.

Ο  Τζορτζ ήταν κομψός όπως πάντα, ενώ η Αμάλ επέλεξε μια λιλά τουαλέτα Atelier Versace και χτένισε τα μαλλιά της αλά Σοφία Λόρεν , συνδυάζοντας το ντύσιμο με εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Παρόλο που στο ίδιο κόκκινο χαλί περπάτησαν μεγάλοι σταρ όπως η Τζούλιαν Μουρ και ο Μάτ Ντέιμον, η Αμάλ ήταν αυτή που μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας, καθώς θύμιζε κάτι από την αίγλη των παλιών χολιγουντιανών σταρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32