search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:41
MENU CLOSE

ΚΙΔΗΣΟ για άρθρο Τσίπρα: Επιχειρεί να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου

03.09.2017 11:47
ΚΙΔΗΣΟ για άρθρο Τσίπρα: Επιχειρεί να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου - Media

 

Με μια σκληρή ανακοίνωση σχολίασε το ΚΙΔΗΣΟ το σημερινό άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί τους πολίτες ηλίθιους, αμνήμονες και εύκαιρα θύματα στον καιροσκοπισμό του. Στην ασυδοσία του κυνισμού του, στις απομιμήσεις μαϊμούδες, δεν θα απαντήσουμε εμείς, αλλά ο λαός», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτή. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας, ο απολογητής και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ο Πρωθυπουργός που βάφτισε την απάτη “αυταπάτη”, για να δικαιολογήσει τη ζημία που χαμογελώντας προκάλεσε στη χώρα, επιχειρεί σήμερα να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου» επισημαίνεται. 

«Συγκρίνει την Αλλαγή του 1981 με το συνονθύλευμα της δήθεν αριστεράς του. Συγκρίνει τον Ανδρέα Παπανδρέου της Εθνικής Συμφιλίωσης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης με τον ίδιο, το διχασμό και το μίσος που επέφερε στην ελληνική κοινωνία από την αρχή της κρίσης, για να ανέβει τα σκαλιά της εξουσίας» σημειώνεται. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:41