search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:34
MENU CLOSE

Κεγκέρογλου: Ο Κουρουμπλής πλένει κατουρημένες ποδιές της άκρας Δεξιάς (Video)

03.09.2017 12:23
Κεγκέρογλου: Ο Κουρουμπλής πλένει κατουρημένες ποδιές της άκρας Δεξιάς (Video) - Media

 

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου, με αφορμή το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα όσα ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ, το πρωί της Κυριακής, ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Μου θυμίζει τη ρήση “βάζει και η Μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες”», δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου στον ΣΚΑΪ σχολιάζοντας το άρθρο του κ. Τσίπρα, ο οποίος -όπως ανέφερε- από δω και πέρα, δεν θα κοιμάται τα βράδια για όσα έταξε και δεν έκανε.

Αναφερόμενος στον κ. Κουρουμπλή τόνισε ότι δεν έφυγε τόσο για τα μνημόνια από το ΠΑΣΟΚ. «Τότε με το μεσοπρόθεσμο , ήταν αντίθετος με τη δημιουργία του ΚΕΠΑ και την επανάκριση όλων όσων έπαιρναν συντάξεις και επιδόματα. Εκεί αντέδρασε ο κ. Κουρουμπλής» είπε. «Μας ρωτάει με ποιους θα πάμε την ώρα που εκείνος ξημεροβραδιάζεται και πλένει τις κατουρημένες ποδιές της ακραίας Δεξιάς και του κ. Καμμένου. Ήταν αυτός μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ που κατακεραύνωναν τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης και το έργο του ΠΑΣΟΚ στα 20 χρόνια που κυβέρνηση για να βγουν στην εξουσία και τώρα έρχονται και λένε τι καλός που είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου» συνέχισε. 

Ο Β. Κεγκέρογλου είχε ζητήσει να παρέμβη στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά για να συνομιλήσει με τον πρώην σύντροφό του στο ΠΑΣΟΚ και νυν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Π. Κουρουμπλής δεν δέχθηκε

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33