search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:30
MENU CLOSE

Κομοτηνή: Νέο επεισόδιο με αδέσποτες σφαίρες! Τέσσερις τραυματίες

03.09.2017 13:01
Κομοτηνή: Νέο επεισόδιο με αδέσποτες σφαίρες! Τέσσερις τραυματίες - Media

 

Δύο άνδρες κατηγορούνται ως «πρωταγωνιστές» αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε σε οικισμό Ρομά στην Κομοτηνή. Στο επεισόδιο τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, αφού έπεσαν πυροβολισμοί! 

Οι κατηγορούμενοι είναι ένας 38χρονος κι ένας 44χρονος, αμφότεροι ελληνικής καταγωγής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για: Απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σωματικές βλάβες, διακεκριμένες φθορές και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή, 01.09.2017. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο κατηγορούμενοι συνοδεύονταν από συνεργούς τους. Κρατούσαν κυνηγητικό όπλο, πέτρες και ρόπαλα και πήγαν στο σπίτι 36χρονου Έλληνα.

Ακολούθησε συμπλοκή, ενώ στο συμβάν ενεπλάκησαν συγγενείς του τελευταίου. Ως αιτία της συμπλοκής φέρεται προηγούμενο επεισόδιο που είχε ο 38χρονος με τον 36χρονο και τον αδελφό του δεύτερου.

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, ο 44χρονος κατηγορείται ότι πυροβόλησε πρώτα κατά Ι.Χ. φορτηγού. Ως αποτέλεσμα ήρθε ο τραυματισμός μίας 16χρονης από θραύση υαλοπίνακα.

Στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον και ενός 33χρονου, που χρειάστηκε να μεταφερθεί για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, από τα σκάγια τραυματίστηκε ελαφρά ένας 18χρονος που βρισκόταν στο σημείο, ενώ μία γυναίκα, 71 ετών, δέχθηκε «αδέσποτη» πέτρα και υπέστη επιφανειακό τραύμα.

Στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κι από τις καταθέσεις που ελήφθησαν ταυτοποιήθηκαν οι δύο «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβάλλεται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής συνεχίζουν την προανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29