search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:08
MENU CLOSE

Αθώος ο 55χρονος που συνελήφθη για τη διοργάνωση της συναυλίας με τον Ζαφείρη Μελά

03.09.2017 13:05
Αθώος ο 55χρονος που συνελήφθη για τη διοργάνωση της συναυλίας με τον Ζαφείρη Μελά  - Media

 

Αθώο έκρινε, την Παρασκευή (1/9), το Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών τον 55χρονο, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα κατηγορούμενος για τη διοργάνωση συναυλίας, με το Ζαφείρη Μελά, για φιλανθρωπικό σκοπό, μετά την καταγγελία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χιονοχωρίου, ότι «ψευδώς αναφερόταν ως διοργανωτής ο σύλλογος».

Η αστυνομία μετά την καταγγελία του συλλόγου προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου ως διοργανωτή και η συναυλία ακυρώθηκε. 

Σύμφωνα με την αστυνομία “στα εισιτήρια εισόδου αναγραφόταν παραπλανητικά ως διοργανωτής πολιτιστικός σύλλογος”.

Από το σημείο πώλησης των εισιτηρίων είχαν κατασχεθεί δύο μπλοκ εισιτηρίων και το χρηματικό ποσό των 931 ευρώ, προερχόμενο από τη μέχρι εκείνη στιγμή πώλησή τους.

Απαλλακτική ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

Σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δικηγόρος υπεράσπισης του 55χρονου κ. Σωτήριος Τσομπανούδης αναφέρει τα εξής:

«Όταν τα ξημερώματα της 23ης Αυγούστου κλήθηκα στην υπεράσπιση του κατηγορούμενου για τη συναυλία του Ζαφείρη Μελά στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών, πρώτιστο μέλημα μου ήταν η διαλεύκανση του ζητήματος από όλες τις πλευρές ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία και φυσικά ούτε ο κατηγορούμενος, ούτε εγώ κάναμε δηλώσεις στα ΜΜΕ μέχρις ότου έχουμε συγκεκριμένη και πλήρη εικόνα.

Στο χρόνο που μεσολάβησε έκτοτε, με έρευνα της χρονικής αλληλουχίας των γεγονότων, κατέστη δυνατό να διακριβωθεί η συνολική πορεία μέχρι το ατυχές περιστατικό, η οποία και περιγράφηκε σήμερα και κατά την ακροαματική διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών, όπου ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος, μετά από απαλλακτική πρόταση και της κας Εισαγγελέως.

Όλο αυτό το διάστημα δυστυχώς το θέμα αναπαράχθηκε από ΜΜΕ σε πανελλήνιο επίπεδο και δόθηκαν σε αυτό ποικίλες προεκτάσεις, το οποίο φυσικά δημιούργησε πρόσθετη ψυχική ένταση και σημαντική επιβάρυνση στον ήδη ευαίσθητο ψυχισμό του κατηγορουμένου, ο οποίος παρακολουθούσε όλα αυτά που διαδραματίζονταν από τον τηλεοπτικό του δέκτη.

Πιστεύω ότι η αθώωση του θα τύχει της αντίστοιχης δημοσιότητας, ώστε να αποκατασταθεί πρωτίστως η ψυχική του ηρεμία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:08