search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:34
MENU CLOSE

Και επίσημα sold out το Ελλάδα – Βέλγιο

03.09.2017 14:25
Και επίσημα sold out το Ελλάδα - Βέλγιο - Media

 

Sold out και επίσημα! 

Όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ΕΠΟ, τα εισιτήρια της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και το Βέλγιο εξαντλήθηκαν, με την Ομοσπονδία να ευχαριστεί τον κόσμο για την ανταπόκρισή του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι πριν από λίγη ώρα εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Βέλγιο, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018. 

Εκ μέρους των διεθνών παικτών, ευχαριστούμε ειλικρινά όλες και όλους σας για την έμπρακτη υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας στο κρίσιμο σημείο της προσπάθειάς της να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. 

Παρακαλούνται θερμά οι φίλες και οι φίλοι της Εθνικής Ομάδας να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, έτσι ώστε να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία τους από συνωστισμό κατά την είσοδό τους στην εγκατάσταση. 

Οι θύρες του «Γ. Καραϊσκάκης» θα ανοίξουν στις 19:30.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:33