search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:41
MENU CLOSE

Η κομμένη σκηνή από την ταινία «Ο Διάβολος Φορούσε Prada» (Video)

03.09.2017 16:11
Η κομμένη σκηνή από την ταινία «Ο Διάβολος Φορούσε Prada» (Video) - Media

 

Υπάρχει κάπου στο youtube καταχωνιασμένη η κομμένη σκηνή από την ταινία Ο Διάβολος Φοράει Prada. Η σκηνή αυτή αλλάζει ριζικά την εικόνα της «βασίλισσας του πάγου» για την Miranda Priestly. Το Refinery29 στο σχετικό άρθρο επεσήμανε πως το βίντεο, το οποίο τουίταρε ένας δημοσιογράφος του Buzzfeed και έγραφε «Βλέπω αυτή την κομμένη σκηνή από το “The Devil Wears Prada” για πρώτη φορά και ειλικρινά πιστεύω ότι άλλαξε ολόκληρη η ταινία, μπροστά στα μάτια μου» έγραψε.

Η σκηνή δείχνει τον αγενή σύζυγο της Miranda Priestly να προσβάλει κάποιον και ο χαρακτήρας της Άνν Χάθαγουεϊ, η Andy Sachs, να τρέχει να σώσει την κατάσταση. Στη συνέχεια, η Μiranda θα σπεύσει ευχαριστήσει την Andy.

Το Refinery29 εξηγεί ότι πως η σκηνή επηρεάζει την όλη εικόνα της Miranda και την κάνει πιο συμπαθητική, κάτι που “μαλακώνει” την σκληρή προσωπικότητα που είδαμε στην ταινία. Όπως σχολίασαν οι δημοσιογράφοι του Refinery29 «Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί το διέγραψαν. Υπονόμευε ολόκληρη την αφήγηση της Miranda.»

Πηγή: marieclaire

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38