search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:58
MENU CLOSE

Έτσι θα απαλλαγείτε από τα μυγάκια που μαζεύονται γύρω από τα φρούτα

03.09.2017 17:09
Έτσι θα απαλλαγείτε από τα μυγάκια που μαζεύονται γύρω από τα φρούτα - Media

Τα ενοχλητικά μυγάκια που συνήθως μαζεύονται γύρω από τα φρούτα είναι πραγματικός μπελάς. Δείτε πώς θα μπορέσετε να τα εξαφανίσετε από το σπίτι σας.

Οι εντομολόγοι λένε πως μέσα σε μόλις μια εβδομάδα τα αυγά από τα μυγάκια μπορούν να εκκολαφθούν κι αυτός είναι και ο λόγος που εσείς έχετε την αίσθηση ότι εμφανίστηκαν από το πουθενά.

Κλείστε πόρτες και παράθυρα Λένε πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Για να γλιτώσετε, λοιπόν, από τα ενοχλητικά μυγάκια κλείστε πόρτες και παράθυρα. Κατά πάσα πιθανότητα τα μυγάκια μπαίνουν από ανοιχτές πόρτες ή παράθυρα ή τα φέρνετε εσείς οι ίδιοι σπίτι σας όταν ψωνίζετε ώριμα φρούτα τα οποία πολλές φορές έχουν πάνω τους αυγά.

Κρύψτε τα φρούτα σας Ένας άλλος τρόπος για να μην έχετε μυγάκια στο σπίτι είναι να μην έχετε εκτεθειμένα τα φρούτα σας. Σκεπάστε τα με μια πετσέτα ή αποθηκεύστε τα κάπου που δεν θα είναι εκτεθειμένα.

Φτιάξτε παγίδα με κρασί Ένας άλλος τρόπος για να εξολοθρεύσετε τα μυγάκια είναι να βάλετε λίγο κόκκινο κρασί σε ένα μπολ και να το καλύψετε με μεμβράνη τροφίμων. Τρυπήστε τη μεμβράνη με μια οδοντογλυφίδα σε διάφορα σημεία. Τα μυγάκια θα μπουν από τις τρύπες και δεν θα μπορούν να βγουν με αποτέλεσμα να πνίγονται μέσα στο κρασί.

Πηγή: spirossoulis.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:58