16/12/2019 13:28:23
14.10.2011

Ο Κούγιας μηνύει την Πειθαρχική Επιτροπή

Ο Κούγιας μηνύει την Πειθαρχική Επιτροπή - Media

Ο Αλέξης Κούγιας πέρασε στην… αντεπίθεση και κατέθεσε μηνύσεις κατά του προέδρου, των μελών και του γραμματέα της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ που δικασαν την Παναχαϊκή προ ημερών, για κατάχρηση εξουσίας, για παράβαση καθήκοντος και για πλαστογραφία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της Παναχαϊκής αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι πριν από μία ώρα, κατόπιν όπως φαίνεται αιτήματος των μελών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ο Κατσής και ο γραμματέας της πειθαρχικής επιτροπής της Football League Γεωργόπουλος ανακάλυψαν τις μαγνητοταινίες των πρακτικών της πρώτης συνεδρίασης της πειθαρχικής επιτροπής που καταδίκασε την ΠΑΕ Παναχαϊκή, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το πόσο στημένη ήταν η απόφαση της επιτροπής του Κατσή, του Ζυγογιάννη και της Παντελοπούλου, οι οποίοι κατασκεύασαν ψεύτικα πρακτικά τεσσάρων χειρόγραφων σελίδων αντί των πραγματικών πρακτικών, που πιθανολογείται ότι είναι περισσότερες από 70 σελίδες.

Σημειωτέον ότι στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τα πρακτικά εστάλησαν με κατεπείγουσα διαδικασία (courier) 1,5 ώρα μετά την έναρξη της συνεδριάσεως.

Απεδείχθη, δηλαδή, ότι 38 ημέρες μετά την εκδίκαση της υποθέσεως στην πειθαρχική επιτροπή της Football League, η οποία έγινε στις 8/9/2011, δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί τα αληθινά πρακτικά ώστε να τα λάβουν υπ’ όψιν τους ο Κατσής, ο Ζυγογιάννης και η Παντελοπούλου που δίκασαν, να τα λάβουν υπ’ όψιν τους οι δικηγόροι των κατηγορουμένων και να τα λάβουν υπ’ όψιν τους ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, στους οποίους έστειλαν μόνο τις 4 σελίδες των πλαστογραφημένων πρακτικών και ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, μετά την συγκλονιστική αυτή ανακάλυψη, θα μηνύσει τον πρόεδρο, τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής και τον γραμματέα για κατάχρηση εξουσίας, για παράβαση καθήκοντος και για πλαστογραφία.

Η όλη σκευωρία απεκαλύφθη όταν η ΠΑΕ Παναχαϊκή κοινοποίησε στον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων κ. Θέμελη και τους δύο αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ. Φάκο και κ. Αντωνακάκη την εξώδική πρόσκληση την οποία κοινοποίησε στον κ. Σπύρο Καλογιάννη, και με την οποία του γνωστοποιούσε τα όσα έχουν συμβεί και τα οποία είναι πρωτοφανή για τα δικαστικά πρακτικά.

Ο κ. Κούγιας επικοινώνησε προσωπικά με τον γραμματέα της πειθαρχικής επιτροπής κ. Γεωργόπουλο, ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη, αλλά του είπε ότι εκτελούσε εντολές του Κατσή, του Ζυγογιάννη και της Παντελοπούλου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.