search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34
MENU CLOSE

Mικρά και θεσσαλονικιά

28.12.2009 16:09

◆ Σε Θέμα Θεσσαλονίκης μετατρέπεται μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού κα θεστώτος ο πάλαι ποτέ Alpha Radio και στη συνέχεια Παλμός.

◆ Σε Θέμα Θεσσαλονίκης μετατρέπεται μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού κα θεστώτος ο πάλαι ποτέ Alpha Radio και στη συνέχεια Παλμός.

◆ Αποχώρησαν από τον Alpha Θεσ σαλονίκης ο διευθυντής Δημήτρης Νικολαΐδης και ο νομικός σύμβουλος Σταύρος Καζαντζίδης. Τη διεύθυνση του ανταποκριτικού της τηλεόρασης ανέλαβε η πρώην προϊσταμένη του γραφείου, συνάδελφος Σούζυ Καζα ντζίδου. Σιδεροκέφαλη.

◆ Συγκλονιστικό το βιβλίο «Το Δίκτυο – Φάκελος Siemens» που παρουσίασαν στη Θεσσαλονίκη ο συγγραφέας του Τάσος Τέλλογλου, ο Αντώνης Μανιτά κης, ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Σταύ ρος Τζίμας. Μια τεράστια μηχανή διακί νησης «μαύρου χρήματος» και απίστευ της διαπλοκής ξεδιπλώνεται στον ανα γνώστη με απλό και κατανοητό τρόπο, σαν αστυνομικό μυθιστόρημα. Και το κυριότερο: Είναι η απόλυτη πικρή αλή θεια. «Ρουφιέται» ώς την τελευταία του λέξη χωρίς να κουράζει. (Άσε που μα θαίνεις και τι «παίζεται» με τις off shore, αχρείαστες να ’ναι…). Στις 14 Ιανουαρίου η παρουσίαση στην Αθήνα.

◆ Από 1/1/2010 επιστρέφουν οι πολύ παθοι συμβασιούχοι της ΕΤ3 που είχαν να δουλέψουν από τον Ιούνιο και ανα νεώνονται οι συμβάσεις των υπολοίπων που δεν πρόλαβαν να δουν την πόρτα εξόδου. Προσωρινά, βέβαια, και πάλι με συμβάσεις «ντροπής» μέχρι να απο φασίσει η κυβέρνηση να δώσει οριστική και δίκαιη λύση στο πρόβλημα.

◆ Στο μεταξύ, εξοφλήθηκαν πλήρως για τα δεδουλευμένα και για το δώρο Χριστουγέννων τη Δευτέρα οι εργαζό μενοι σε TV και FM 100. Ο Παπαγεωργό πουλος το πλασάρει σαν δική του επιτυ χία, αλλά εάν ο Ραγκούσης δεν έδινε νέα παράταση για τη μετατροπή των δημο τικών ραδιοτηλεοπτικών σε εταιρείες «ειδικού σκοπού», οι εργαζόμενοι θα κοίταζαν ακόμη τον ουρανό να βρέξει λεφτά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32