search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:28
MENU CLOSE

Πόσο καθαρό είναι το ποτήρι της μπύρας σας; – Το «μαγικό» για να το διαπιστώσετε (Video)

04.09.2017 14:44
Μισοτελειωμένη μπύρα από χτες; 5 τρόποι να την αξιοποιήσετε - Media

 

Είστε στο αγαπημένο σας μπαρ και πίνετε ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα, ό,τι καλύτερο για τη ζέστη που έχει επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο καθαρό είναι το ποτήρι από το οποίο πίνετε την αγαπημένη σας μπύρα; Και, θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχει «καθαρό ποτήρι» και «καθαρό ποτήρι για μπύρα»;

Κι όμως, υπάρχει, και το αποκαλύπτει μέσω βίντεο που απευθύνεται κυρίως σε μπάρμεν η εταιρεία Miller Coors, μια από τις πιο μεγάλες εταιρείες παραγωγής μπύρας στον κόσμο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το βίντεο, ένας πρώτος και απλός τρόπος να διαπιστωθεί αν το ποτήρι είναι «καθαρό για μπύρα» είναι να δούμε αν φυσαλίδες κολλούν στα τοιχώματα του ποτηριού ή αν ο αφρός πέφτει γρήγορα.

Σε αυτή την περίπτωση, στο ποτήρι ίσως υπάρχουν υπολείμματα απορρυπαντικού, λαδιού ή άλλων ουσιών.

Ο άλλος τρόπος είναι να ρίξουμε αλάτι μέσα στο ποτήρι: αν καλύψει ομοιόμορφα τα τοιχώματα τότε το ποτήρι είναι «καθαρό για μπύρα», αν όχι, θέλει ξανά καθάρισμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:27