search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:54
MENU CLOSE

Η Μισέλ Ομπάμα όπως δεν την είδαμε ποτέ – Σε διακοπές με… ανάλαφρα και σέξι ρούχα (Photos)

04.09.2017 17:37
Η Μισέλ Ομπάμα όπως δεν την είδαμε ποτέ - Σε διακοπές με... ανάλαφρα και σέξι ρούχα (Photos) - Media

 

Όσο ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Μισέλ Ομπάμα φρόντιζε να είναι πάντα κομψή, στιλάτη και καλοντυμένη, με τρόπο που να ανταποκρίνεται στο ρόλο της, αλλά και στο πρωτόκολλο που επέβαλλε η θέση της στον Λευκό Οίκο.

Ωστόσο, πλέον έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Μισέλ έπαψε να είναι η οικοδέσποινα του Λευκού Οίκου και πλέον, η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα δείχνει πιο απελευθερωμένη.

Έτσι, στις πρόσφατες διακοπές της στη Μαγιόρκα, η κ. Ομπάμα φρόντισε να είναι… απολύτως καλοκαιρινή και οι παπαράτσι τη συνέλαβαν με παρεό και τεράστιο σχίσιμο που αποκάλυπτε περισσότερο πόδι απ’ όσο μας έχει συνηθίσει.

Και, σαν να μην έφθανε αυτό, η Μισέλ Ομπάμα εθεάθη να ασκείται με εμφάνιση κάθε άλλο παρά… προεδρική (μαύρη κουκούλα, μαύρο κολάν), αλλά και ακόμα πιο χαλαρή με… ψαθάκι και ένα απλό μαύρο φόρεμα χωρίς στηθόδεσμο.

 

Πάντως, ακόμα και σήμερα, η παρουσία των σωματοφυλάκων γύρω της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

(πηγή: Daily Mail/Splash News)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:52