search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:10
MENU CLOSE

Τα πάνω – κάτω στην εκπομπή της Μενεγάκη: Νέα αποχώρηση «βόμβα»

05.09.2017 09:25
Τα πάνω - κάτω στην εκπομπή της Μενεγάκη: Νέα αποχώρηση «βόμβα» - Media

 

«Κόψε-ράψε» κάνει αυτό το διάστημα η Ελένη Μενεγάκη, καθώς συνεχίζει να πραγματοποιεί αλλαγές στην εκπομπή της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια έχει σκοπό τη νέα τηλεοπτική σεζόν να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης και να ξαναφέρει κοντά της τους τηλεθεατές που έχασε την περσινή σεζόν.

Φαίνεται ότι η «ωραία» Ελένη έχει πάρει πολύ στα σοβαρά την εκπομπή τη νέα σεζόν και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Κατερίνας Ζαρίφη, το θέμα των συνεργατών έχει «πονοκεφαλιάσει» την παρουσιάστρια.

Μετά από ραντεβού και συσκέψεις οι μόνοι που κατάφεραν να τα «βρουν» με την Ελένη Μενεγάκη είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Θοδώρης Κουτσογιαννόπουλος και ο Τάσος Τεργιάκης. Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας παραμένει η Ελένη Γελαλή.

Στο χορό των αποχωρήσεων «μπαίνουν» άλλα δύο άτομα. Η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Γιώργος Λιανός, που τους ήθελαν να συνεχίζουν, τελικά δεν θα βρίσκονται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η παρουσιάστρια δεν θα έχει το πάνελ το οποίο είχε τις προηγούμενες χρονιές, αλλά εντάσσει ενότητες τις οποίες οι συνεργάτες της θα τις παρουσιάζουν κάθε φορά εναλλάξ.

Αποχώρηση Πετρογιάννη

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η αποχώρηση της δημοσιογράφου Φωτεινής Πετρογιάννη γιατί η ίδια η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει στον αέρα της εκπομπής της λίγο πριν από το φινάλε ότι: «Α, πρέπει να κάνουμε κάποιες γρήγορες συνεδρίες οι δυο μας, να μου είσαι έτοιμη, αλλιώτικη του χρόνου!». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Γελαλή ανακοίνωσε στη Φωτεινή ότι δεν θα είναι μαζί τη νέα χρονιά και αυτό γιατί θα επικεντρωθούν περισσότερο πάνω στη λαμπερή παρουσιάστρια.

Επίσης, εκτός από τις αλλαγές στα πρόσωπα και στη θεματολογία, θα είναι και λιγότερη σε ώρα, κάτι το οποίο το είχε ανακοινώσει η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο twitter, αναφέροντας τα εξής: «Από τον Οκτώβριο η “Ελένη” δίωρη. Λιγότερη “Ελένη” = Καλύτερη “Ελένη”».

Ενα αναπάντητο ερώτημα παραμένει μέχρι στιγμής: Ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης της «ωραίας Ελένης» μιας και αποχώρησε μέσα στο καλοκαίρι ο Σταύρος Ζερβάκης. Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έδειχνε τη δυσαρέσκειά της στον αέρα της εκπομπής. Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και το νέο μέλος της ομάδας.

Πηγή: eleftherostypos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:10