14/12/2019 06:42:30

Βουλευτής της ΝΔ αποσύρεται, αλλά... θα είναι υποψήφιος ο γιος του

Βουλευτής της ΝΔ αποσύρεται, αλλά... θα είναι υποψήφιος ο γιος του - Media

 

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την πολιτική -εκλέγεται βουλευτής από το 1974- ανακοίνωσε γνωστός βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν προτίθεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα, όταν γίνουν οι εθνικές εκλογές.

Ωστόσο, ο Γιάννης Τραγάκης (αυτός είναι ο εν λόγω βουλευτής) προσέθεσε ότι ο γιος θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», ο κ. Τραγάκης είπε ότι «έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί. Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές - θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά».

Μάλιστα, ο κ. Τραγάκης προσέθεσε χαρακτηριστικά ότι «νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μου σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν μέσω της πολιτικής, αλλά μέσω της οικογένειάς μου. Έχω μια οικογένεια πολύ δεμένη. Έχω και μια κόρη που έχει δύο παιδάκια»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.