search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:57
MENU CLOSE

Κοσμοσυρροή στο Κάστρο της Λαμίας για την Φωτεινή Δάρρα

05.09.2017 13:05
Κοσμοσυρροή στο Κάστρο της Λαμίας για την Φωτεινή Δάρρα  - Media

 

Με τη μελωδική και βελούδινη φωνή της η Φωτεινή Δάρρα, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ταξίδεψε στα δικά της μουσικά μονοπάτια πλήθος κόσμου που κατεκλεισε το χώρο του Κάστρου της Λαμίας για να την απολαύσει κάτω από το φως του φεγγαριού.

Το Κάστρο της Λαμίας ήταν το πιο ιδανικό και ειδυλλιακό σημείο για να φιλοξενήσει την “ντίβα” όπως τη χαρακτήρισαν, του ελληνικού πενταγράμμου που με τη συναυλία της άνοιξε τον κύκλο εκδηλώσεων για τα «Θερμοπύλεια 2017».

Η ξεχωριστή καλλιτέχνιδα χάρισε, μια αξέχαστη βραδιά στο κοινό ντυμένη από τις μελωδίες και τη γλυκιά φωνή της. Σε συνέχεια αυτής της ομολογουμένως επιτυχημένης βραδιάς, η Φωτεινή Δάρρα συνεχίζει τις εμφανίσεις της με δύο ακόμα μοναδικές συναυλίες.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη  με τη συνοδεία των εξαιρετικών  μουσικών της για μια συναυλία που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις μιας και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ηφαιστείου

στα πλαίσια του φεστιβάλ “Ηφαίστεια 2017”! Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται τη μέρα εκείνη, αρχικά με την αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου και στη συνέχεια με την συναυλία που αναμένεται να προσελκύσει ελληνικό αλλά και διεθνές κοινό! Επόμενος σταθμός το ιστορικό θέατρο Απόλλων της Σύρου  την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου  που έχουν εμφανίστει μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού και ξένου τραγουδιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24