search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:03
MENU CLOSE

«Σαρώνει» στα γήπεδα του τένις – Πριν από μερικούς μήνες ήταν σχεδόν χωρίς χέρι (Photos, σκληρή εικόνα)

05.09.2017 13:17
«Σαρώνει» στα γήπεδα του τένις - Πριν από μερικούς μήνες ήταν σχεδόν χωρίς χέρι (Photos, σκληρή εικόνα) - Media

 

Ήδη βρίσκεται στα προημιτελικά του εξαιρετικά δύσκολου και απαιτητικού US Open, έχοντας κερδίσει όλους τους αγώνες ως τώρα και μη έχοντας «χαρίσει» στους αντιπάλους της ούτε ένα σετ.

Ωστόσο, μέχρι πριν από μερικούς μήνες, ήταν αμφίβολο αν θα μπορούσε να ξαναχρησιμοποιήσε το αριστερό -το «καλό»- χέρι της, όχι αν θα ξαναέπιανε ρακέτα ή αν θα αγωνιζόταν σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο λόγος για την Τσέχα τενίστρια Πέτρα Κβίτοβα, η οποία βρίσκεται στην 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο τον περασμένο Δεκέμβριο παρά τρίχα να μείνει… χωρίς χέρι.

Τότε ήταν που διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της στην Τσεχία, βρήκε την Κβίτοβα μέσα και της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι. Η τενίστρια προσπάθησε να προφυλαχθεί και τραυμάτισε σοβαρά το αριστερό της χέρι, το οποίο μετά την επίθεση έμοιαζε κατεστραμμένο.

Ωστόσο, η ίδια δεν το έβαλε κάτω: υποβλήθηκε σε λεπτή επέμβαση που έκανε κράτησε σχεδόν 4 ώρες και οι γιατροί κατάφεραν να διορθώσουν τα βαθειά τραύματα σε δάχτυλα και τένοντες. Μετά από την αποθεραπεία που η τενίστρια υποβλήθηκε συνεχίζει να αγωνίζεται και μάλιστα να διακρίνεται σε υψηλότατο επίπεδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59