search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:25
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση της νεκρής δημοσιογράφου – Πώς ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του υποβρυχίου ότι πέθανε

05.09.2017 14:29
Δολοφονία της Κιμ Βαλ: Τη διαμέλισα, αλλά δεν τη σκότωσα, λέει ο Μάντσεν - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα - Media
 
Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της Σουηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, το ακέφαλο πτώμα της οποίας βρέθηκε να επιπλέει στο λιμάνι της Κοπεγχαγης, λίγες μέρες αφότου ταξίδεψε με τον εφευρέτη ενός υποβρυχίου.
 
Σε κατάθεσή του σε δικαστήριο της Δανίας, ο Πέτερ Μάντσεν, ο ιδιοκτήτης του υποβρυχίου δήλωσε ότι ο θάνατος της άτυχης δημοσιογράφου οφείλεται σε ατύχημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
 
Συγκεκριμένα, ο Μάντσεν δήλωσε ότι η δημοσιογράφος χτυπήθηκε στο κεφάλι από μια μεταλλική μπουκαπόρτα του σκάφους: «Την ώρα που κρατούσα την μπουκαπόρτα, γλύστρησα και η πόρτα έκλεισε. Η Κιμ χτύπησε άσχημα και αιμορραγούσε πολύ. Εκεί που έπεσε σχηματίστηκε μια λίμνη αίματος», είπε στο δικαστήριο.
 
Ο Μάντσεν ανέφερε επίσης ότι προσπάθησε να τη θάψει στη θάλασσα και ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει μέσα στο υποβρύχιο. Υπενθυμίζεται ότι το ακέφαλο πτώμα της Βαλ βρέθηκε στις 23 Αυγούστου στην Κοπεγχάγη. Ο Μάντσεν συνελήφθη για ανθρωποκτονία, αφού πρώτα διασώθηκε από το υποβρύχιό του, το οποίο βυθίστηκε.
 
Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει αν θα παραταθεί η κράτηση του Μάντσεν και με ποιες κατηγορίες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23