12/12/2018 17:46:10

Ανατροπή: Στο αρχείο η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου

Ανατροπή: Στο αρχείο η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου - Media
 
Στο αρχείο τέθηκε η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου Αλεξάνδρου Βέλιου, καθώς από την εισαγγελική προκαταρκτική έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία που να δείχνουν ότι αλλά πρόσωπα τον συνέδραμαν στον θάνατο του.
 
Ο γνωστός δημοσιογράφος απεβίωσε πριν από ένα χρόνο μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο ίδιος είχε δηλώσει δημοσίως ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία. Κατόπιν αυτού υπήρξε δημοσίευμα σε ηλεκτρονική σελίδα που αναφερόταν σε σύριγγα με δηλητήριο και γιατρό πρόθυμο να τον βοηθήσει στην απόφαση του.
 
Εξ αφορμής του δημοσιεύματος, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου. Στο πλαίσιο αυτής διατάχθηκε η εκταφή του προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ ελήφθησαν και μαρτυρικές καταθέσεις.
 
Από την έρευνα ωστόσο δεν προέκυψε ότι κάποιος τον βοήθησε στην αυτοκτονία του.
 
(πηγή: enikos.gr)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.