search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:31
MENU CLOSE

Μαφιόζικη ενέδρα θανάτου σε γνωστή δημοσιογράφο

06.09.2017 06:05
Μαφιόζικη ενέδρα θανάτου σε γνωστή δημοσιογράφο - Media

 

Άγρια δολοφονία μιας διακεκριμένης Ινδής δημοσιογράφου, της Γκόρι Λανκές μπροστά στο σπίτι της στην Μπανγκαλόρ. Η δημοσιογράφος έπεσε νεκρή από τις σφαίρες αγνώστων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Ο κυβερνήτης του ομόσπονδου κρατιδίου Καρνατάκα, Σινταραμάια, έγραψε στο Twitter ότι είναι «απόλυτα σοκαρισμένος» μετά την είδηση «του φόνου της διάσημης δημοσιογράφου Γκόρι Λανκές. Δεν έχω λόγια για να καταδικάσω αυτό το ειδεχθές έγκλημα». Ενώ έκανε λόγο για «δολοφονίας της δημοκρατίας».

Η Λανκές, διευθύντρια εφημερίδας, ήταν γνωστή για την ανυποχώρητη, επικριτική στάση της απέναντι στην άκρα δεξιά και τους εθνικιστές ινδουιστές.

Η δημοσιογράφος άνοιγε την πόρτα του σπιτιού της στην Μπανγκαλόρ όταν οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανάκι άνοιξαν πυρ εναντίον της. Τα θανάσιμα τραύματα ήταν στον θώρακα και το κεφάλι όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Press Trust of India (PTI).

«Μίλησα με τον γενικό διευθυντή της αστυνομίας και του ζήτησα να διεξαχθεί μια ταχεία και σε βάθος έρευνα για να οδηγηθούν οι δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης», ανέφερε ο κυβερνήτης.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Τ. Σουνίλ Κουμάρ δήλωσε ότι «άνθρωποι άκουσαν πυροβολισμούς στο σπίτι της» και πρόσθεσε «βρήκαμε άδειους κάλυκες» στον τόπο του εγκλήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15