search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:58
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία Θεοδωράκη για κωλυσιεργία στη δίκη Χρυσής Αυγής: Είναι ήττα των αξιών μας, ήττα της Δημοκρατίας μας

06.09.2017 11:28
Θεοδωράκης: Κατεβαίνω για να αμφισβητήσω την εξουσία του κ. Τσίπρα - Media

 

Αιχμηρή δήλωση έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης για την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής και την κωλυσιεργία στη ολοκλήρωσή της.

«Το ημερολόγιο γράφει 6 Σεπτεμβρίου του 2017 και φοβάμαι ότι ακούγεται σαν φάρσα η είδηση ότι αρχίζει πάλι η δίκη της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο Παύλος δολοφονήθηκε το ‘13, η δίκη άρχισε το ‘15 και ακόμη δεν είναι ούτε στα μισά – όπως μου λέει η μητέρα του, Μάγδα. Θα τελειώσει δηλαδή το ‘19 ή το ‘20… Η δίκη αυτή είναι ήττα των αξιών μας, ήττα της Δημοκρατίας μας (ούτε μια αίθουσα δεν μπορούσαν να βρουν για μήνες οι υπεραπασχολημένοι υπουργοί μας)», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης συμπλήρωσε ότι πέρσι τον Ιούνιο είχε εκφράσει ξανά την αγανάκτησή του για τους «απελπιστικά αργούς ρυθμούς της δίκης και κάλεσα κυβέρνηση και δικαστές να ακούσουν τους γονείς, την αδελφή και τους φίλους του Παύλου που ζητούν δικαιοσύνη».

«Οι εγκληματικές οργανώσεις είναι μια διαρκής απειλή για την κοινωνία και η δίκη της Χρυσής Αυγής ήταν μια ευκαιρία να καταλάβουν ότι οι πράξεις τους δεν θα καλύπτονται από τη λήθη του χρόνου. Την χάσαμε. Ας μην χάσουμε και τα τελευταία ψήγματα σοβαρότητας ως χώρα. Ας αποδώσουμε δικαιοσύνη», επεσήμανε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:58