08/12/2019 15:57:56

Μπακογιάννη σε Παπαδημητρίου και Τσακαλώτο: Υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης που θα ανατρέψει το αρνητικό κλίμα στην αγορά;

Μπακογιάννη σε Παπαδημητρίου και Τσακαλώτο: Υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης που θα ανατρέψει το αρνητικό κλίμα στην αγορά; - Media

 

Τον κίνδυνο να κλείσουν 13.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να χαθούν πάνω από 25.000 θέσεις εργασίας μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2017, επισημαίνει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, επικαλούμενη την εξαμηνιαία έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος.

Σε ερώτηση της προς τους υπουργούς, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, η κ. Μπακογιάννη υπογραμμίζει ότι «η μειωμένη αγοραστική δύναμη των πολιτών σε συνδυασμό με τις υψηλές φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις οδηγούν στη συσσώρευση χρεών, στο κλείσιμο επιχειρήσεων και στη διεύρυνση της αδήλωτης επιχειρηματικής δραστηριότητας».

Παράλληλα, η βουλευτής ρωτά τους αρμόδιους υπουργούς εάν «η κυβέρνηση διαθέτει σχέδιο για να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα στην αγορά που οδηγεί χιλιάδες επιχειρήσεις σε "λουκέτο" και δημιουργεί στρατιές νέων ανέργων» και εάν σκοπεύει να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.