search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:53
MENU CLOSE

Και ο Κωνσταντινόπουλος υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

06.09.2017 16:12
Το παράπονο του Κωνσταντινόπουλου για την παρουσία του ΚΙΝΑΛ στα ΜΜΕ - Media
 
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανακοίνωσε την Τετάρτη, όπως αναμενόταν, την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.
 
«Μαζί να αναλάβουμε το βάρος της ευθύνης μιας νέας πορείας, απέναντι στα ψέματα και το λαϊκισμό. Μαζί να διαμορφώσουμε την πρόταση διακυβέρνησης της χώρας που θα προτείνουμε στον ελληνικό λαό. Να διαμορφώσουμε μαζί τη νέα συμφωνία με τους πολίτες της χώρας», αναφέρει και προσθέτει ότι «πρώτοι εμείς, με το παράδειγμά μας, τις παλιές νοοτροπίες και πρακτικές, ώστε ο κόσμος να πιστέψει στο όραμα της δίκαιης κοινωνίας με ενιαίους κανόνες για όλους. Να ονειρευτούμε και να δουλέψουμε για την Ελλάδα του 2030».
 
Ακόμη ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστηρίζει ότι η συμμετοχή είναι προσωπικό δικαίωμα, αλλά και προσωπική υποχρέωση του καθενός κι όλων, μπορεί να αλλάξει τα πάντα και να βγάλει τη χώρα μας από το αδιέξοδο.
 
«Μόνο έτσι η δύναμη του ενός γίνεται δύναμη όλων. Η ίδρυση της μεγάλης, Δημοκρατικής Προοδευτικής μας Παράταξης, αποτελεί εθνικό γεγονός, που θα βάλει τέλος στην καταστροφική πορεία, στην οποία μας οδηγούν οι επιλογές Τσίπρα-Καμμένου» υπογραμμίζει, σημειώνοντας την αναγκαιότητα «να ηττηθεί στρατηγικά ο εθνικολαϊκισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να αντιμετωπίσουμε τη ΝΔ ως τον άλλο πόλο κυβερνητικής πρότασης».
 
Και καταλήγει σημειώνοντας: «Σήμερα ζητώ την στήριξή σας στην υποψηφιότητά μου εκπροσωπώντας τη νέα γενιά ευθύνης της παράταξης, που παρέμεινε όρθια στα δύσκολα και τίμησε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Με εμπιστοσύνη και συμμετοχή. Μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:52