search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:52
MENU CLOSE

Υπέροχα γκολ σε ντέρμπι – παρωδία

16.10.2011 06:41
Υπέροχα γκολ σε ντέρμπι - παρωδία - Media

Έπαιζαν δύο από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Σημειώθηκαν δύο πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ. Και εκεί σταματούν τα θετικά του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Έπαιζαν δύο από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Σημειώθηκαν δύο πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ. Και εκεί σταματούν τα θετικά του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Αληθινή κακοποίηση του ποδοσφαίρου από δύο συγκροτήματα που έχουν δείξει ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Το Σαββατόβραδο πάντως έπαιζαν φάλτσα. Είναι ζήτημα αν παίχτηκε 45′ λεπτά καθαρό ποδόσφαιρο στα συνολικά 97’ που κράτησε ο αγώνας. Το φόντο του παιχνιδιού ήταν κίτρινο και κόκκινο, όχι λόγω των χρωμάτων των συλλόγων αλλά λόγω των πολλών καρτών που αναγκάστηκε να δείξει ο Κωνσταντινέας. Αμέτρητα φάουλ, πολλά νεύρα και αντεγκλήσεις και εν τέλει αποβολές των Μάκου και Μοντέστο στο τελευταίο τρίλεπτο συνέθεσαν το σκηνικό ενός αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα (αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό).

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 23’ με υπέροχο σουτ του Μιραλάς και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Λεονάρντο, επίσης με εξαιρετική προσπάθεια. Οι δύο ομάδες έφτασαν τους 10 βαθμούς, ο Ολυμπιακός όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Χαρακτηριστικό της ένδειας ποιότητας και φάσεων είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν μόλις δύο (2) σουτ στα τέρματα, αμφότερα εκτός περιοχής και ακίνδυνα.

Μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης ο Έϊντουρ Γκούντγιονσεν που τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Κοστάντσο και υπέστη κάταγμα κνήμης. Κρίμα για τον Ισλανδό.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία είχαμε επίσης ισοπαλία αλλά με περισσότερα γκολ και καλύτερο παιχνίδι. Κέρκυρα και Ατρόμητος σκόραραν από δύο φορές αλλά μόνο οι φιλοξενούμενοι χάρηκαν. Παρέμειναν για έκτο ματς αήττητοι και κοιτάνε ψηλά. Αντίθετα οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη και η καρέκλα του Μπάντοβιτς τρίζει.

Στο 26΄ο Καραγκούνης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1 και ισοφάρισε στο 38΄με μακρινό σουτ ο Γραμμόζης. Στο 49΄ο Αγρίτης έδωσε προβάδισμα στην Κέρκυρα αλλά η ομάδα του Περιστερίου ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Τάτου στο 80’.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51