search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Νέο ξέσπασμα του Ντίνου Καρύδη κατά του Κώστα Βουτσά: Τι έγραψε για τα παιδιά μεγάλων καλλιτεχνών

07.09.2017 13:57
Νέο ξέσπασμα του Ντίνου Καρύδη κατά του Κώστα Βουτσά: Τι έγραψε για τα παιδιά μεγάλων καλλιτεχνών - Media

 

Φαίνεται ότι η αναφορά του Κώστα Βουτσά στη Σμαράγδα Καρύδη ενόχλησε και εξόργισε τον πατέρα της, επίσης ηθοποιό, Ντίνο Καρύδη περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε κανείς.

Ο Κώστας Βουτσάς, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε πει ότι «η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το “βάρος” του πατέρα της».

Η φράση αυτή του Κώστα Βουτσά ενόχλησε πολύ τον Ντίνο Καρύδη, ο οποίος ήδη του απάντησε με σκληρό τρόπο στο Facebook. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο γνωστός ηθοποιός είναι πολύ οργισμένος, καθώς επανήλθε στο θέμα με νέα ανάρτησή του, όπου και έγραψε:

«Πλανάται η εντύπωση, ότι τα “βαριά ονόματα” των καλλιτεχνών, είναι εμπόδιο στην ανάδειξη των παιδιών τους. Αναφέρω κάποια παραδείγματα παιδιών, που ανατρέπουν αυτήν την εντύπωση. Κάποια παιδιά, έχουν κάνει ακόμη και μεγαλύτερη καριέρα από τους γονείς τους. Η αξία, δεν χάνεται. (Σε παρένθεση τα “βαριά» ονόματα των γονιών). Τζέιμι Λι Κέρτις (Τόνι Κέρτις – Τζάνετ Λι) Τζέραλντιν Τσάπλιν (Τσάρλι Τσάπλιν “ Σαρλό”) Κίφερ Σάντερλαντ (Ντόναλντ Σάντερλαντ) Μάικλ Ντάγκλας (Κερκ Ντάγκλας) Ρομίνα Πάουερ (Τάιρον Πάουερ) Ισαμπέλλα Ροσελίνι (Ρομπέρτο Ροσελλίνι – Ίνγκριντ Μπέργκμαν), Τζεφ Μπρίτζες – Μπο Μπρίτζες (Λόιντ Μπρίτζες)».

Να δούμε αν αυτή η «βεντέτα» θα έχει κι άλλα «επεισόδια»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:53