search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:19
MENU CLOSE

Μόνιμες προσλήψεις σε 1.110 θέσεις -Θα απορροφηθούν σε ΔΕΗ, Μουσείο Ακρόπολης, φυλακές, ΑΑΔΕ και ΕΥΔΑΠ

10.09.2017 03:00
prosl.jpg

 

Προκηρύξεις για τουλάχιστον 1.110 μόνιμες προσλήψεις θα εκδώσει το ΑΣΕΠ έως το τέλος του χρόνου.

Οι προσλήψεις ενδεικτικά θα αφορούν τη ΔΕΗ, το Μουσείο Ακρόπολης, τις φυλακές της χώρας, την ΑΑΔΕ και την ΕΥΔΑΠ. Το σύνολο των φορέων του Δημοσίου για τους οποίους θα εκδώσει προκηρύξεις για προσλήψεις το ΑΣΕΠ θα ανέρχεται σε τουλάχιστον δέκα, ενώ θα υπάρξουν και προσλήψεις προσωπικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης από μια πλειάδα φορέων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν αποσταλεί στο ΑΣΕΠ – και η διεύθυνση της ανεξάρτητης αρχής ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τους αιτούντες φορείς – αιτήματα για την έκδοση των παρακάτω προκηρύξεων:

♦  Για την πλήρωση 26 θέσεων (1 Π.Ε. και 25 Δ.Ε.) στη ΔΕΗ (12Κ/2017).

♦ Για την πλήρωση 68 θέσεων Π.Ε., Τ.Ε., Δ.Ε. και Υ.Ε. του υπουργείου Πολιτισμού (Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, Κεντρική Υπηρεσία και Μουσείο της Ακρόπολης).

♦  Για την πλήρωση 8 θέσεων Π.Ε. Ιατρών στην ΑΕΜΥ Α.Ε.

♦  Για την πλήρωση 15 θέσεων Π.Ε. και Τ Ε. στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ).

♦  Για την πλήρωση 3 θέσεων Π.Ε. και ΔΕ. στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

♦  Για την πλήρωση 27 θέσεων του κλάδου Π.Ε. Πληροφορικής στην ΑΑΔΕ.

Παράλληλα έχουν ενταχθεί σε σχέδιο προκήρυξης και είναι σε τελικό στάδιο επεξεργασίας από τη Διεύθυνση Προκηρύξεων αιτήματα από διάφορους φορείς για 100 θέσεις Υ.Ε. και στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε. 230 θέσεις των κατηγοριών Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε.

Επιπλέον έρχεται και μια μεγάλη προκήρυξη για προσλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων και εξωτερικών φρουρών στις φυλακές της χώρας. Συγκεκριμένα ήδη έχει δοθεί πράσινο φως για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 633 ατόμων ως τακτικού προσωπικού για τη στελέχωση υπηρεσιών του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ειδικότερα των καταστημάτων φυλακών της χώρας με νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

Επίσης καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998, σε 45.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18