search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:22
MENU CLOSE

Έπεσε ένας μεγάλος μύθος του σεξ: Αυτό είναι που θέλουν οι άνδρες

07.09.2017 16:33
Έπεσε ένας μεγάλος μύθος του σεξ: Αυτό είναι που θέλουν οι άνδρες - Media

 

Οι επιθυμίες και οι φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών γύρω από το σεξ διαφέρουν. Τουλάχιστον αυτό είχαν δείξει οι έως τώρα έρευνες που είχαν διεξαχθεί για τη σεξουαλική δραστηριότητα των δύο φύλων, δημιουργώντας και κάποια στερεότυπα σχετικά με την ερωτική συμπεριφορά ανδρών και γυναικών.

Όχι πια.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Σχολή Δημόσιας Υγείας-Μπλούμινγκτον του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, και στην οποία συμμετείχαν 2.000 ενήλικες αποδείχθηκε ότι αυτό που οι άνδρες επιθυμούν από το σεξ είναι… τα χάδια, οι αγκαλιές, τα φιλιά και γενικότερα μια ρομαντική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Όσον αφορά, δε, στις διαφορές ανδρών και γυναικών στη σεξουαλική συμπεριφορά, η έρευνα έδειξε ότι το 65% των ανδρών και το 54% των γυναικών είχαν μοιραστεί γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες του. Επίσης, το 21% των γυναικών και μόλις το 8% των ανδρών δήλωσε ότι δεν αυτοϊκανοποιείται ποτέ.

Κατά τα λοιπά, οι συμμετέχοντες στην έρευνα όταν ρωτήθηκαν για τις προτιμήσεις τους σχετικά με διάφορες σεξουαλικές πράξεις, έδειξαν μια τάση… συντηρητισμού, καθώς απέρριψαν τις διαστροφές, υπέρ του ρομαντισμού και της συντροφικότητας.

Μάλιστα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:22