search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Νίκησε και τον διαιτητή

16.10.2011 21:12
Νίκησε και τον  διαιτητή - Media

Πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στα πολλά του προβλήματα αλλά και στον ρέφερι Παππά πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη. Το τελικό 3-2 καταδεικνύει ότι το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τους «πράσινους» να εκμεταλλεύονται  τον υπέρ τους δυνατό αέρα και να προηγούνται με 2-0 στο ημίχρονο.

Πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στα πολλά του προβλήματα αλλά και στον ρέφερι Παππά πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη. Το τελικό 3-2 καταδεικνύει ότι το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τους «πράσινους» να εκμεταλλεύονται  τον υπέρ τους δυνατό αέρα και να προηγούνται με 2-0 στο ημίχρονο. Ο  Λέτο ήταν ο πρωταγωνιστής αφού στο 20’ κέρδισε πέναλτι από τον Βιβιανί (σε μια φάση όπου ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έπρεπε να αποβληθεί) και το μετέτρεψε σε γκολ ενώ τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε με κεφαλιά. Ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες στο 40’ λόγω (άδικης πάντως) αποβολής του Βιτόλο αλά παρότι είχε κόντρα τον αέρα και αριθμητικό μειονέκτημα, πέτυχε το 3-0 με ωραίο γκολ του Κουίνσι.

Η Ξάνθη κάπου εκεί ξύπνησε και βγήκε όλη  μπροστά. Στο 66’ ο Εντιμάρ με φοβερό σουτ πέτυχε το 1-3 και δύο λεπτά μετά ο Βλαχοδήμος με πανέμορφο γκολ μείωσε σε 2-3.

Την ευκαιρία να περάσει  μόνος πρώτος έχασε ο ΠΑΟΚ που  έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα με τον ΟΦΗ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι  στην άμυνα και είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κάρολ. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έκανε σημαντικές αποκρούσεις  και βοήθησε την ομάδα του  να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό.

Το πρώτο γκολ δεν έφερε την πρώτη νίκη στη σεζόν για τον Άρη αφού ο Μπούντιμιρ είχε άλλη άποψη στο Ηράκλειο. Ο Σανκαρέ στο 45’ πέτυχε το τέρμα που έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα, αν και όπως φάνηκε στο ριπλέϊ ήταν εκτεθειμένος πίσω από την άμυνα των Κρητικών. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στη συνέχεια αλλά οι μεν γηπεδούχοι έπεσαν στον εξαιρετικό Βελλίδη, οι δε φιλοξενούμενοι έχαναν μόνοι τους τα γκολ. Ο Εργοτέλης έπαιξε για 10 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βίσιο αλλά στις καθυστερήσεις πήρε τον βαθμό με την κεφαλιά του Μπούντιμιρ.

Επιτυχία αποτελεί για τον Πανιώνιο το 0-0 που πήρε στα Γιάννινα, παίζοντας για 40 λεπτά  με παίκτη λιγότερο. Ο Όμο αποβλήθηκε στο 40΄αλλά αυτό δεν επηρέασε την  ομάδα του που κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την εστία  της. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν  την καλύτερη ευκαιρία για τη νίκη αλλά στο 88’ ο Σιόβας αστόχησε από κοντά.

Η βαθμολογία (σε παρένθεση  οι αγώνες κάθε ομάδας): Παναθηναϊκός 10 (4), Ολυμπιακός 10 (4), ΑΕΚ 10 (5), ΠΑΟΚ 10 (6), Ατρόμητος 10 (6), Γιάννινα 9 (6), Πανιώνιος 8 (6), Παναιτωλικός 7 (5), ΟΦΗ 5 (5),  Εργοτέλης 5 (6), Ξάνθη 4 (6),  Άρης 3 (5), Αστέρας 2 (4), Κέρκυρα 2 (6).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:39