search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Έξαλλος ο σταρ από το νέο ειδύλλιο της πρώην του – «Νοιώθει προδομένος» (Photos)

08.09.2017 14:46
Koρωνοϊός: Εγκλωβισμένοι 150 Έλληνες σε κρουαζιερόπλοια στην Καραϊβική - «Πληρώνουν» τη διαμάχη Τραμπ-εταιρειών - Media

 

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την αποκάλυψη του νέου μεγάλου ειδυλλίου στο χώρο της σόουμπιζ και οι αντιδράσεις έχουν αρχίσει και είναι… μεγέθους πολλών Ρίχτερ.

Μιλάμε φυσικά για την αποκάλυψη ότι η Κέιτι Χολμς και ο Τζέιμι Φοξ είναι μαζί, πράγμα που πλέον έγινε εμφανές τοις πάσι με τις κοινές τους φωτογραφίες από το Labour Day.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί είναι μαζί από το 2013, αλλά κρατούσαν κρυφό το δεσμό τους, λόγω όρου που είχε θέσει ο Τομ Κρουζ στην Χολμς, όταν πήρα διαζύγιο.

Ο όρος προέβλεπε ότι η Χολμς δεν πρέπει για μια πενταετία από το διαζύγιο να εμφανιστεί με άλλο «αμόρε», προκειμένου να μην… εκθέσει τον Κρουζ.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η πενταετία παρήλθε, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ φαίνεται ότι πειράχτηκε πολύ από τη δημοσιοποίηση του νέου ειδυλλίου της πρώην του.

Σύμφωνα με το Hollywood Life, ο Κρουζ είναι έξαλλος με την Χολμς, η οποία, θεωρεί ότι πρόδοσε τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους.

«Ο Tom ήξερε για την κρυφή σχέση της Katie και του Jamie από την αρχή και πάντα τον ενοχλούσε που τους έβλεπε μαζί. Και όσο το ζευγάρι έβαλε τα δυνατά του, προκειμένου να το κρατήσει κρυφό από τον κόσμο, ο Tom ήταν τόσο καλά δικτυωμένος που τους ανακάλυψε σχεδόν με το που ξεκίνησαν να βγαίνουν», ανέφερε πηγή κοντά στον Κρουζ στο περιοδικό.

«Ο Tom είναι σοκαρισμένος και στεναχωρημένος που η Katie βγαίνει με έναν συμπρωταγωνιστή του που κάποτε θεωρούσε πολύ καλό φίλο. Νιώθει προδομένος και από τους δύο» είπε η ίδια πηγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:06