search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:47
MENU CLOSE

Θρίλερ στο Κίεβο: Νεκρός από έκρηξη Γεωργιανός με Τσετσενικούς δεσμούς (Video)

08.09.2017 18:18
Θρίλερ στο Κίεβο: Νεκρός από έκρηξη Γεωργιανός με Τσετσενικούς δεσμούς (Video) - Media
 
Ένας Γεωργιανός σκοτώθηκε και μια γυναίκα τραυματίστηκε όταν εξερράγη ένα όχημα στο κέντρο του Κιέβου, της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, εν ώρα αιχμής το απόγευμα της Παρασκευής, έγινε γνωστό από την αστυνομία.
 
Ο Αρτέμ Σεβτσένκο, εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, δήλωσε ότι η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.
«Ένας άγνωστης προέλευσης εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ένας άνδρας από τη Γεωργία σκοτώθηκε» συμπλήρωσε.
 
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, τρεις άνθρωποι επέβαιναν στο όχημα. Μια γυναίκα που τραυματίστηκε διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ένα παιδί βγήκε αλώβητο.
 
Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο 112 πρόβαλε εικόνες όπου διακρίνεται ένα μαύρο Toyota, η αριστερή πλευρά του οποίου έχει καταστραφεί από την έκρηξη.

Ουκρανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το όνομα του νεκρού είναι Τιμούρ Μαχάουρι, Τσετσένος με Γεωργιανή υπηκοότητα, ο οποίος έφυγε από την πατρίδα του μετά τον ρωσοτσετσενικό πόλεμο.
 
Προσέθεσαν ότι και στην Ουκρανία πολεμούσε στο Ντόνμπας κατά των Ρώσων, μαζί με άλλους Τσετσένους που βρίσκονται στη χώρα.
 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:43